Arhiva

 1. FLUID GROUP HAGEN – masura si monitoriza consumurile de apa

  Cunoscuta clientilor, colaboratorilor si partenerilor ei sub marca FGH, Fluid Group Hagen are misiunea sa raspunda nevoii clientilor de a masura si monitoriza consumurile de apa si energie termica cu mijloace moderne si echipamente profesioniste de cea mai buna calitate si la cele mai noi standarde prevazute de Uniunea Europeana.

  Domenii de activitate
  Dispunand de baze de productie si laboratoare specializate FGH este pregatita sa raspunda cererii crescande de servicii asociate exploatarii si extinderii retelelor de apa si distributie agent termic precum si de sisteme de incalzire din surse de energii regenerabile:

  solutii pentru masurarea consumurilor de apa si energie termica la blocuri, apartamente, case dar si la obiective industriale

  solutii moderne pentru citirea si monitorizarea de la distanta a consumurilor masurate: sisteme radio, retele M-BUS, transmisie GSM

  echipamente pentru modernizare si extindere retele de apa si canalizare: camine prefabricate pentru contoare, camine de canalizare, mini statii de epurare

  consultanta tehnica in alegerea si dimensionarea contoarelor

  service, intretinere, reparatii, reconditionare contoare

  managementul parcului de contoare si al datelor de masurare aferente

  Responsabilitate fata de mediul inconjurator
  Prin produsele traditionale oferite dar si prin promovarea recenta de noi produse din sfera energiilor regenerabile, FGH militeaza continuu pentru protectia mediului inconjurator si a resurselor existente – apa si energie – aratand si inlaturand totodata efectele nocive pe care le are risipa si proasta gestionare a acestora.

  Viziune, misiune
  Viziunea FGH este sa devina partenerul nr. 1 al tuturor celor care opereaza in domeniul producerii, furnizarii / distribuirii apei si energiei termice sub aspectul masurarii si monitorizarii consumurilor incepand de la sursa si pana la consumatorul final.
  Misiunea FGH este sa raspunda nevoii clientilor de a masura si monitoriza consumurile de apa si energie termica cu mijloace moderne si echipamente profesioniste de cea mai buna calitate si la cele mai noi standarde prevazute de Uniunea Europeana.

  Calitate certificata
  Preocuparea constanta pentru calitate a facut ca inca din anul 2002 FGH sa aiba implementat un sistem de management al calitatii a carui conformitate cu cerintele EN ISO 9001/2000 este certificata de firma DQS Germania.

  Distributia
  Pentru a fi mai aproape de clientii sai si a le cunoaste si onora cat mai prompt cerintele, FGH a dezvoltat o retea de puncte de lucru acoperind intreg teritoriul tarii, dupa cum urmeaza: Bucuresti, Carei, Oradea, Brasov, Timisoara, Deva, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Craiova, Constanta, Targu Mures.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s