Informati utile

 

Apometre de apa rece din clasele A, B si C

Caracteristicile apometrelor de apa rece din clasele A, B si C

Apometrele, aparate care masoara cantitatea de apa consumata, dintr-o incapere sunt utile atat pentru cladiri de locuinte, cat si pentru alt tip de cladiri, sunt utile pentru controlul si economisirea consumului de apa si pentru a stabili cu exactitate sumele de bani care trebuie platite furnizorului de apa. Daca observati ca platiti prea mult pentru consumul de apa, este recomandata instalarea unor apometre, in situatia in care nu aveti. Instalarea apometrelor se face doar de catre un personal autorizat si acestea sunt de mai multe

tipuri: pentru apa calda si rece, de tip A, B si C.  

17190799_1764666187176845_2771491029901460222_n

Apometrele de apa calda din clasa B

Apometrele de apa calda din clasa B, utile atat pentru uz casnic cat si industrial

Apometrele de apa calda din clasa B au un rol important si sunt extrem de utile si folosite in locuinte de apartamente, case si nu numai. Acestea sunt contoare monojet cu cadran uscat clasa B, destinate masurarii consumului individual de apa calda si rece in locuinte de apartament sau in spatii mici de locuit, care au in general consumuri de apa mai mici. Se regasesc in varianta pentru apa calda (pana la 90 de grade Celsius) si cea pentru apa rece (pana la 30 de grade).

Cand se verifica apometrele in locuintele de la bloc

Locuiti la bloc sau tocmai v-ati mutat la casa nou construita si nu stiti cand trebuie verificate apometrele? Puteti sa va interesati la asociatia de proprietari, daca locuiti la bloc sau sa cereti ajutorul unui firme specializate in domeniu, care executa verificari de apometre, servicii de montare si sigilare apometre, in zona in care locuiti.

Cand e recomandat sa se schimbe apometrele

Ati observat ca platiti prea mult la consumul de apa calda sau rece si nu sunteti de acord cu acest consum este timpul sa va interesati cand trebuie sau daca trebuie schimbate apometrele?

Cand se citesc apometrele de apa calda sau apa rece

Tocmai v-ati mutat in propria casa si aveti mai multe responsabilitati de indeplinit care uneori va depasesc? Cum ar fi cand se citesc apometrele de apa calda sau apa rece? Raspunsul la aceasta intrebare il puteti afla extrem de simplu, daca locuiti la bloc, la asociatia de proprietari, care va va da si niste formulare tipizate unde sa treceti consumul lunar. Obligatia, citirii apometrelor din apartament ii revine, desigur proprietarului.

Servicii de montaj – sigilare sau inlocuire apometre

Servicii  de montaj – sigilare sau inlocuire apometre – ce trebuie sa avem in vedere

Montarea apometrelor te va exclude din plata la pausal la apa calda si apa rece, ceea ce va duce, implicit, la scaderea valorii facturilor tale. Si, daca te-ai hotarat sa apelezi la servicii de montaj – sigilare inlocuire pentru apometre, sa stii ca acesta trebuie sa fie autorizat de Biroul Roman de Metrologie Legala (BRML).

Cum se verifica daca apometrul pe care il avem corespunde standardelor?

Apometrele necesita verificare periodica pentru a ne asigura ca se incadreaza in standardele cerute.

Sigilare contoare de bransament

Sigilare contoare de bransament, contoare de bransament montaj/sigilari/verificare in . Sigilare contoare de bransament la cel mai bun pret.

Sigilarea unui contor de bransament consta in securizarea acestuia cu o sarma si un plumb stantat. Practic prin sigilare se certifica faptul ca montajul contorului este realizat corect, de catre o firma autorizata si ca acesta functioneaza in conditii optime. Totusi sigiliul unui contor nu certifica faptul ca acesta functioneaza corect dupa expirarea perioadei de verificare metrologica. De obicei sigiliul se pune dupa o verificare a contorului.

Sigilare contoare apa

Sigilare contoare apa  echipa autorizata de instalatori pentru sigilare contoare apa la cel mai bun pret, garantie lucrare, interventii rapide in orice locatie.

Dupa montarea unui contor este necesara sigilarea acestuia. Operatiunea de sigilare contoare este una obligatorie, lipsa sigiliului considerandu-se furt. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva detalii referitoare la operatiunea de sigilare a apometrelor, precum si modul se lucru al echipei noastre.

Verificare contoare apa verificare contoare apa rece / apa calda, verificare metrologica apometre  .  Verificare contoare apa  la cel mai bun pret.

Firma autorizata executam – Verificari Apometre si contoare de bransament de la dimensiunile DN 15 pentru contoarele de apartament pana la contoare cu dimensiuni mai mari DN20, DN32, DN40, DN50, DN 80, DN 100 pentru societati comerciale si institutii. Oferim si servicii autorizate de sigilari, inlocuiri contoare, reparatii diverse modele.

Verificare apometre apa rece/apa calda

Verificare apometre apa rece  apometre apa rece, verificare apometre de catre instalatori autorizati si cu experienta in domeniu la cel mai bun pret. 

Firma noastra va ofera serviciul de verificare metrologica contoare de apa rece/apa calda pe standul propriu, autorizat de BRML Timisoara , precum si serviciul de demontare, remontare, sigilare cu sigilii de unica folosinta cu serie unica si transport la un pret minim de care poate fi negociat in functie de numarul de bucata

Verificare metrologica apometre

Prestam servicii in domeniul instalatiilor, acest site fiind dedicat in special verificarii metrologice, sigilarii, montajului si schimbarii contoarelor de apa.

Cand se face verificarea si cine o face? Verificare metrologica intra in sarcina fiecarui proprietar de apometre, acesta avand obligatia ca la un interval de 4–5 ani de la montarea apometrelor, sa obtina un nou buletin de verificare metrologic si sa-l prezinte Asociatiei.

Verificare apometre. Cum se procedeaza.

Verificare apometre

Verificare apometre Timisoara de catre o echipa de instalatori autorizati cu experienta in domeniu. Verificare apometre la cel mai bun pret

Verificarea apometrelor are rolul de a corela abaterile de masurare ale acestuia cu limitele admise de catre documentul metrologic legal.

Sigilare apometre Timis  pret

Firma noastra  de instalatori autorizati ofera serviciile de sigilare apometre apa calda si apometre apa rece, fie ca este vorba de sigilarea in urma montarii unui apometru nou sau pentru ca ati constatat ruperea/distrugerea sigiliului initial al apometrului.

Sigilare apometre apartament

Sigilare apometre apartament  sigilare apometre de catre instalatori profesionisti si autorizati , la cel mai bun pret

Sigilarea unui apometru consta in securizarea acestuia cu o sarma si un plumb stantat. Practic prin sigilare se certifica faptul ca montajul apometrului este realizat corect, de catre o firma autorizata si ca acesta functioneaza in conditii optime.

Montaj contoare de bransament dn 32

Montaj contoare de bransament dn 32 pentru scari de bloc, consumatori industriali . Contoare de bransament dn 32 la cel mai bun pret pentru montaj, sigilari, verificari.

Detalii pentru: Contor Apa Rece Bransament Cadran Uscat BMeters DN 32, GMDX – clasa B

Montaj apometre radio, verificari si sigilari

Echipa noastra de instalatori autorizati executa montaj apometre radio, verificari si sigilari. Serviciile le oferim pe toata raza preturile fiind accesibile si calitate garantata. Montaj apometre radio la cel mai bun pret!

Prin montarea noilor apometre tip radio aveti avantaje:

  • Nu mai trebuie sa fiti acasa pentru citirea apometrelor.
  • Indexul este citit de noi din afara imobilului.
  • Nu mai pot aparea greseli de citire , estimari , erori.
  • Indexul e citit si transmis electronic cu precizie de 3zecimale
  • Contoare radio – citire la distanta a contoarelorEchipa noastra executa montaj de Montaj apometre radio, verificari si sigilari apometre.. Servicii montaj contoare radio, verificari, sigilari la cel mai bun pret in 
  • Verificare apometre apa receVerificare apometru apa rece servicii profesionale de verificare apometre, montaj si sigilari de catre o echipa autorizata. Executam verificari de apometre apa rece in Timisoara si judetul Timis .Pretul si modul de verificare apometre apa rece, se face tinand cont de:
    •  lista de tarife în vigoare emisa de B.R.M.L nr. 712/14.06.2009 publicata în Monitorul Oficial 604 din 01.09.2009
    •  numarul contorilor care urmeaza a fi verificati pe o perioada mai lunga în baza unui contract de colaborare sau pe o perioada mai scurta în baza unei comenzi ferme;
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s